Søg
Close this search box.

Portræt af vores bestyrelsesmedlemmer

I en portrætserie kommer vi bagom Cereda’s bestyrelsesmedlemmer.
Hvem er de? 
Hvad driver dem? Og hvordan vil de arbejde for at udvikle Cereda?

Mød Mette Quottrup

Mette har tidligere været professionel redskabsgymnast, politibetjent og har i dag MQ Revision. Og så er hun typen, der aldrig gør tingene halvt.
Læs mere

Mød Monica Høvil Johansen

Én af Monicas kæpheste er at sikre høje standarder for Cereda’s medlemmer. Hun har virksomheden PROadministration, der primært arbejder med ejendomsadministration.
Læs mere

Mød Jan Treu

Jan er direktør og partner i regnskabs- og rådgivningsvirksomheden Avernus og holder et ekstra vågent øje med de omfattende digitale forandringer i regnskabsbranchen.
Læs mere

Mød Jesper Nørly

Jesper ejer virksomheden BrighterDay, er en ørn til IT og kan snakke med sit køleskab, mens gryderne svinges.
Læs mere

Mød Bo Hasforth

Bo Hasforth, indehaver af Hasforth Finans, har siden september 2022 været suppleant for bestyrelsen i Cereda. Han deltager i bestyrelsesarbejdet på lige fod med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og har fået ansvaret for at følge op på nye medlemmer.
Læs mere

Mød Peter Skjerning

Peter er formand for Cereda og har sit eget firma Bogholdergruppen. Læs om, hvordan han er landet i formandsstolen og hvad han ser som Cereda’s vigtigste indsatsområder?
Læs mere

Mød Lennart Svenstrup

Lennart er en af grundlæggerne af det digitale regnskabsbureau Retio by Zignifikant, der adskiller sig ved at være en digital frontløber. Den digitale og nytænkende side tager Lennart Svenstrup med sig ind i Cereda’s bestyrelsesarbejde.
Læs mere