Menu Luk
Banner-om-cereda
Vi har en One Team strategi
Cereda > Om Cereda

Netværk og viden

Cereda er en brancheorganisation med en mission om at favne regnskab og økonomi til gavn for vores medlemmer – ved at være der. Det gælder, når det kommer til at hjælpe det enkelte medlem og når det drejer sig om at sætte fokus på branchen.

Vi er omkring 600 medlemmer fordelt over hele landet, som tæller bogholdere, controllere, revisorer, konsulenter og ledere, som vist i organisationsstrukturen.  Med andre ord dækker vi hele procesforløbet fra dagligt bogholderi til det endelige regnskab afleveres til offentlige myndigheder.

Fokus på kvalitet og kompetenceudvikling

Et af vores primære mål er at være garanter for kvalitet og kompetenceudvikling. Det vil vi gøre ved at stille krav om, at vores medlemmer skal være certificeret, godkendt eller autoriseret indenfor deres faglige områder og at de efteruddanner sig.

Herudover forpligter medlemmerne sig til at efterleve vores etiske retningslinjer. Det sikrer ikke alene et godt omdømme for branchen, men også at vores medlemmers kunder kan føle sig trygge.

Vi er med til at sætte dagordenen

Vi har konstant fingeren på pulsen, så vi i samarbejde med medlemmer og samarbejdspartnere kan være på forkant med udviklingen og være med til at sætte dagsordenen indenfor branchen.

Bliv medlem

Læs om vores medlemsfordele og søg om medlemskab.