Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Invester i dig selv og din virksomhed

– dyk ned i vores kursuskatalog

Modtag vores kursus-nyhedsbrev

I nyhedsbrevet får du inspiration til, hvordan du kan styrke dine kompetencer på Cereda-kurser. Du får du også nyt om vores webinarer og events. Det er nemt at framelde sig igen, hvis du fortryder.

Kurser og events

Der sker hele tiden en masse nye tiltag indenfor regnskabsbranchen – ikke mindst når det kommer til digitalisering og lovgivning. Det stiller store krav til bogholdere, revisorer, konsulenter og andre regnskabsfolk om hele tiden at vedligeholde og udvikle deres kompetencer. Det hjælper Cereda med.

Du kan se vores kurser og events nedenfor – og hvem der kan deltage.  

Kurser kun for Cereda-medlemmer

Medlemmer af Cereda kan se kurser og events forbeholdt medlemmer, når de er logget ind på medlemsportalen. Er du logget fast ind på portalen, vises alle arrangementer automatisk på cereda.dk.

Få rabat hos vores samarbejdspartnere

Som Cereda-medlem får du 25% rabat på kurser hos Fakta Kurser, Officekurser.dk og Økonomi og Personale Academy. Herudover kan du deltage på kurser hos Foreningen Danske Revisorer (FDR) til deres medlemspriser. 

Samarbejde med FDR

På kursusområdet samarbejder vi tæt med FDR. Det indebærer, at vi markedsfører hinandens kurser. Kurser afholdt i fællesskab oprettes altid via FDR for at lette administrationen. 

Kursusoversigt