Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Vores organisation

Bestyrelsen har ansvaret for den overordnede ledelse af Cereda med support fra et sekretariat og en række udvalg. Den højeste myndighed i Cereda er Landsmødet, som finder sted årligt.

Udvalg

Vi har en række aktive udvalg, der varetager opgaver indenfor udvalgte fokusområder.  

Se medlemmerne i de forskellige udvalg og kontakt dem gerne med input og feedback.

Kurser og efteruddannelse

Planlægger og gennemfører kurser for både Cereda-medlemmer ikke-medlemmer i samarbejde med gode samarbejdspartnere.

Aftaler og medlemsgoder

Skaffer fordelagtige rabataftaler for medlemmerne i samarbejde med en række partnere, der kan mødes på RegnskabsEventen og Cereda Landmødet.

Certificering

Arbejder for at få bogholderidelen af branchen certificeret – eller som minimum få lavet vores eget høje kvalitetsstempel.

Politik og lobbyisme

Samarbejder med offentlige myndigheder og andre organisationer for at skabe gode forretningsmæssige vilkår for virksomheder og blive hørt, når fx nye regler og love inden for regnskabsbranchen behandles.

Fagudvalg

Arbejder med lovforslag, der er i høring, og bidrager til den samfundsmæssige debat indenfor regnskabsbranchen.

ESG – miljø, samfund og ledelse

Sammen med vores nordiske søsterorganisationer arbejder Cereda for at understøtte SMV’er i en transparent og ansvarlig praktis for bæredygtighedsrapportering via værktøjet NSRS (Nordic Sustainability Reporting Standard.

Portræt af vores bestyrelsesmedlemmer


I en portrætserie kommer vi bagom Cereda’s bestyrelsesmedlemmer. Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan vil de arbejde for at udvikle Cereda?