Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Mød Jesper Nørly

Har du bemærket, at Cereda har aftaler med mange forskellige leverandører? Og ved du også, hvorfor vi har det? Ellers kan du få svarene i dette interview med Cereda’s bestyrelsesmedlem Jesper Nørly, som udover leverandøraftaler også står for Ceredas nyhedsbreve og IT.
Fra rumforsking til IT og regnskab

Jesper Nørly er en mand med mange talenter. At han i dag skulle drive regnskabsvirksomhed og være medlem af Cereda’s bestyrelse lå ikke i kortene, da han som ung uddannede sig til civilingeniør, fik job på et fransk rumforskningscenter og siden arbejdede med IT hos Simcorp, Codan og hos et ERP-hus i Danmark, hvorefter han og konen slutteligt valgte at etablere et vikarbureau.

Først efter alle disse ”omveje” var han klar til i 2011 at etablere regnskabsvirksomheden BrighterDay, der siden 2018 har været medlem af Cereda. Og de seneste år har Jesper Nørly været en del af Ceredas bestyrelse med ansvar for nyhedsbreve, it og ikke mindste leverandøraftaler – en opgave han løfter sammen med Monica Høvil Johansen.

Partnerne er med til at gøre os mere konkurrencedygtige

Jesper giver en række grunde til, at Cereda har indgået samarbejde med en lang række partnere såsom leverandører af forsikringer, økonomisystemer, inkasso, løn, fakturering, GDPR og workflows.

For det første kan vi sikre medlemmerne lavere priser hos disse leverandører. Det synes mange er interessant og kan være med til at tiltrække endnu flere, nye medlemmer. For det andet er vi med til at præsentere medlemmerne for de mest moderne værktøjer i branchen. Det kan være med til at automatisere især de lidt mere trivielle arbejdsprocesser. For det tredje kan vi få vores partnere til at fortælle om interessante emner på webinarer og på landsmødet. Endelig betaler partnerne lidt penge til Cereda, hvilket holder medlemskontingentet nede.

“Samlet set vurderer jeg og bestyrelsen, at partnernes værktøjer kan gøre os dygtigere og mere effektive og dermed endnu bedre til at tjene penge”, siger Jesper Nørly.

Manden bag de faglige nyhedsbreve

Jesper står også for Cereda’s faglige nyhedsbreve RegnskabDanmark, som blandt andet informerer medlemmerne om nyt fra Cereda, fagligt nyt, nye leverandøraftaler, nyheder fra Skat og deadlines for, hvornår Corona-lån skal tilbagebetales. Og så er nyhedsbrevet med til at holde sammen på organisationen.

Jeg har en evne til at få folk med mig, fordi jeg tilsyneladende har god gennemslagskraft. Så hvis jeg kan være med til at ændre noget for faggruppen, har jeg det godt.

En snak med køleskabet over madlavningen

Når Jesper ikke er på arbejde, kan han godt lide at lave mad til sig selv og konen, som han har kendt lige siden gymnasietiden og fået tre nu voksne børn med.

Og som erfaren IT-mand og ingeniør har han selvfølgelig gjort parrets hjem i Korsør til et såkaldt intelligent hus, så han kan tale med køleskabet og så videre. Den slags synes han også er rigtigt skægt.