Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Nyt fra Cereda

Partneraftale med Walor

Vi er glade for at kunne introducere Walor som ny partner – en dansk udbyder af whistleblowing-software, der tilbyder whistleblower-løsninger til en bred vifte af virksomheder i Skandinavien. Deres digitale platform giver mulighed for at implementere en selvstændig ordning hos Ceredas medlemmer, men de kan også benytte platformen til at varetage deres kunders whistleblower-ordning ét samlet sted.

Med ordningen kan problematiske sager fanges internt, inden de udvikler sig til eksterne skandaler og skader omdømmet. Samtidig får alle medarbejdere mulighed for at ytre deres mulige bekymringer nemt og sikkert – og så er der jo lige et EU-direktiv, der skal overholdes.

“I Walor er vores mål at hjælpe de mange mellemstore virksomheder med at implementere en simpel og brugervenlig whistleblower-ordning i forbindelse med vedtagelsen af det europæiske Whistleblower Direktiv. Da whistleblowing ofte kan blive komplekst, stræber vi efter at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at håndtere den på en enkel og overskuelig måde”, fortæller Frederik Binow, Direktør hos Walor.

Cereda-medlemmer kan se aftalen på medlemsportalen.

Med Walor er det nemt at skabe nye rapporter og følge op på de eksisterende.

Del nyhed:

Flere nyheder

Cereda og Leaf i strategisk samarbejde

Cereda har indgået et strategisk vigtigt samarbejde med Leaf forsikring om varetagelse af opgaven som forsikringsmægler for alle Ceredas medlemsvirksomheder. Leafs nytænkende digitale forsikringsservice til

Read More

NAF-konference 2024 i København

Over 80 deltagere fra nordiske regnskabsvirksomheder deltog på den årlige NAF-konference 11. -12. marts, som Cereda var vært for på vegne af Nordic Accontant Federation (NAF).

Read More