Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Nyt fra Cereda

NAF-konference 2024 i København

Over 80 deltagere fra nordiske regnskabsvirksomheder deltog på den årlige NAF-konference 11. -12. marts, som Cereda var vært for på vegne af Nordic Accontant Federation (NAF).

Konferencen blev holdt på Scandic Spectrum i København og startede med en surprise event i form af en kanalrundfart med lidt godt til ganen og en hyggelig middag om aftenen.

Kunstig intelligens i fokus
I et stadigt stigende tempo transformerer kunstig intelligens det professionelle landskab og skaber nye muligheder for effektivering af arbejdsprocesser. Det er med at have fingeren på pulsen og temaet for konferencen var derfor ”AI Powered Accounting”, hvor tre spændende indlæg gav stof til eftertanke og værdifuld inspiration.

AI-ekspert Thomas Telving gav på levende vis et godt indblik i AI, mens Martin Fjeldbonde hos Deloitte gav sit syn på, hvordan generativ kunstig intelligens påvirker regnskabsbranchen og de mennesker, der arbejder i den. Til sidst delte Lars Engbork, CEO hos VISMA e-conomic, deres erfaringer med at implementere en AI-strategi.  

Gode diskussioner og reflektioner
Dagen sluttede med gode diskussioner og refleksioner om, hvordan deltagerne bedst kan udnytte potentialet i AI til at styrke deres forretning. Gode idéer blev præsenteret samtidig med, at vigtigheden af at bevare stærke personlige kunderelationer blev fremhævet.

Del nyhed:

Flere nyheder

Cereda og Leaf i strategisk samarbejde

Cereda har indgået et strategisk vigtigt samarbejde med Leaf forsikring om varetagelse af opgaven som forsikringsmægler for alle Ceredas medlemsvirksomheder. Leafs nytænkende digitale forsikringsservice til

Read More

Partneraftale med Walor

Vi er glade for at kunne introducere Walor som ny partner – en dansk udbyder af whistleblowing-software, der tilbyder whistleblower-løsninger til en bred vifte af

Read More