Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Nyt fra Cereda

Historisk nordisk møde hos Regnskap Norge

For første gang er Danmark repræsenteret som fuldt medlem af Nordic Accountant Federation (NAF).

Forårets NAF-møde i denne uge var historisk. Cereda deltog for første gang som fuldt medlem af NAF, som allerede består  af søsterorganisationerne i Norge, Sverige og Finland. Cereda har længe haft rollen som observatør i NAF, men er nu i selskab med nordiske søsterorganisationer, der alle sætter kvalitet og kompetence i højsædet.

Gennemgang af strategi

Til mødet blev NAF’s strategi gennemgået. Hensigten med NAF er at samarbejde om fremtidige behov, vidensdeling, erfaringsudveksling  samt at udveksle ideer på nordisk niveau og varetage de fælles interesser, som alle NAF-medlemmer har.

Målet er, at bogholdere og regnskabskonsulenter skal være virksomhedernes nærmeste rådgivere og at branchen i højere grad skal kunne tiltrække nye og unge kræfter.

Ambitionen er at styrke det nordiske arbejde i tiden, der kommer. Både når det gælder at løfte branchen og dele viden, men også for at kunne følge op på regelværk fra EU.

Et eksempel på nordisk samarbejde

I efteråret 2021 lancerede NAF en nordisk standard for bæredygtighedsrapportering for små og mellemstore virksomheder (NSRS). Standarden er et godt eksempel på, hvordan nordisk samarbejde varetager både rådgivernes og virksomhedernes fremtidige behov og fælles interesser.

NAF har også tidligere udarbejdet en analyse af regelværk og initiativer fra EU relateret til regnskabsbranchen. Denne analyse vil blive gennemgået og opdateret.

Hvert år arrangeres den årlige NAF Convention, hvor ledelse og centrale aktører fra alle nordiske lande samles for at diskutere fælles udfordringer og muligheder i branchen. Konferencen arrangeres på skift af landene. NAF Convention 2023 arrangeres tentativt den 29. marts i Helsinki. Mere information følger.

Del nyhed:

Flere nyheder

Cereda og Leaf i strategisk samarbejde

Cereda har indgået et strategisk vigtigt samarbejde med Leaf forsikring om varetagelse af opgaven som forsikringsmægler for alle Ceredas medlemsvirksomheder. Leafs nytænkende digitale forsikringsservice til

Read More

Partneraftale med Walor

Vi er glade for at kunne introducere Walor som ny partner – en dansk udbyder af whistleblowing-software, der tilbyder whistleblower-løsninger til en bred vifte af

Read More