Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Nyt fra Cereda

Cereda bærer formandskasketten for NAF i 2024

For Cereda betød årsskiftet, at vi har overtaget formandskabet i Nordic Accountant Federation (NAF) for 2024. Med kasketten følger at afholde den årlige NAF Convention i København til marts. Det er lige om hjørnet og vi ser meget frem til for første gang at skulle være vært for vores nordiske kolleger og egne medlemmer.

Medlemskabet af NAF er et led i vores mål om at garantere kvalitet og få indført certificering af fagfolk i regnskabsbranchen i Danmark. NAF har nemlig som mål at fremme høje faglige og etiske standarder blandt regnskabsfolk – og det er værdifuldt for os at kunne udveksle erfaringer, hente inspiration og trække på deres viden.

Fælles principper for bæredygtighedsrapportering

NAF har også udviklet fælles principper for bæredygtighedsrapportering, Nordic Sustainability Reporting Standard (NSRS), der skal være med til at øge små- og mellemstore virksomheders bidrag til at etablere et grønnere, mere konkurrencedygtigt og mere socialt bæredygtigt Norden. Cereda sidder med i NSRS-bestyrelsen, der bl.a. er ansvarlig for at udvikle standarden og sørge for eksekvering af den.

Medlemmer af NAF

Udover Cereda består NAF af de nordiske regnskabsorganisationer i Norge, Sverige og Finland, som er Regnskap Norge, Srf konsulterna og Taloushallintoliitto. På billedet ses bestyrelsen i NAF: Peter Skjerning, Bestyrelsesformand i Cereda, og de tre Adm. Direktører for de øvrige nordiske organisationer: Rune Aale-Hansen, Lena Lind og Jari Seppä.

Del nyhed:

Flere nyheder

Cereda og Leaf i strategisk samarbejde

Cereda har indgået et strategisk vigtigt samarbejde med Leaf forsikring om varetagelse af opgaven som forsikringsmægler for alle Ceredas medlemsvirksomheder. Leafs nytænkende digitale forsikringsservice til

Read More

Partneraftale med Walor

Vi er glade for at kunne introducere Walor som ny partner – en dansk udbyder af whistleblowing-software, der tilbyder whistleblower-løsninger til en bred vifte af

Read More