Søg
Close this search box.

Nyt fra Cereda

Historisk nordisk møde hos Regnskap Norge

For første gang er Danmark repræsenteret som fuldt medlem af Nordic Accountant Federation (NAF).

Forårets NAF-møde i denne uge var historisk. Cereda deltog for første gang som fuldt medlem af NAF, som allerede består  af søsterorganisationerne i Norge, Sverige og Finland. Cereda har længe haft rollen som observatør i NAF, men er nu i selskab med nordiske søsterorganisationer, der alle sætter kvalitet og kompetence i højsædet.

Gennemgang af strategi

Til mødet blev NAF’s strategi gennemgået. Hensigten med NAF er at samarbejde om fremtidige behov, vidensdeling, erfaringsudveksling  samt at udveksle ideer på nordisk niveau og varetage de fælles interesser, som alle NAF-medlemmer har.

Målet er, at bogholdere og regnskabskonsulenter skal være virksomhedernes nærmeste rådgivere og at branchen i højere grad skal kunne tiltrække nye og unge kræfter.

Ambitionen er at styrke det nordiske arbejde i tiden, der kommer. Både når det gælder at løfte branchen og dele viden, men også for at kunne følge op på regelværk fra EU.

Et eksempel på nordisk samarbejde

I efteråret 2021 lancerede NAF en nordisk standard for bæredygtighedsrapportering for små og mellemstore virksomheder (NSRS). Standarden er et godt eksempel på, hvordan nordisk samarbejde varetager både rådgivernes og virksomhedernes fremtidige behov og fælles interesser.

NAF har også tidligere udarbejdet en analyse af regelværk og initiativer fra EU relateret til regnskabsbranchen. Denne analyse vil blive gennemgået og opdateret.

Hvert år arrangeres den årlige NAF Convention, hvor ledelse og centrale aktører fra alle nordiske lande samles for at diskutere fælles udfordringer og muligheder i branchen. Konferencen arrangeres på skift af landene. NAF Convention 2023 arrangeres tentativt den 29. marts i Helsinki. Mere information følger.

Del nyhed:

Flere nyheder

Succesfuldt momskursus

I dag deltog 50 regnskabsfolk i et momskursus arrangeret af Cereda. Underviseren, Momsdirektør Søren Engers Pedersen fra Baker Tilly, gav en opdatering om ny lovgivning,

Read More