Søg
Close this search box.

Nyt fra Cereda

Ny partneraftale tilbyder effektive inkassoløsninger

Cereda har indgået et samarbejde med Advokaternes Inkasso Service (AIS). Det betyder, at vores medlemmer kan tilbyde deres klienter inkasso med rabat.

Hvorfor inkassoløsningen skaber fordele
Fordelene ved at benytte AIS til inkasso er deres høje inddrivelsesprocent og at de som advokater kan varetage inddrivelsen af krav over 100.000,- kr. Herudover kan de inddrive bestridte fordringer, dvs. hvor skyldner er uenig i kravet. AIS er anbefalet af bl.a. DI Dansk Byggeri, Tekniq Arbejdsgiverne og Djøf.

Direkte integration til e-conomic, Dinero og Billy
Som landets eneste advokatfirma har AIS integration til de kendte regnskabsprogrammer via et system kaldet CloudCollect. Ved at oprette klienter i CloudCollect kan bogholdere få et samlet overblik over klienternes udestående på tværs af regnskabsprogrammerne.

Når klienternes regnskabsprogram er integreret med CloudCollect, kan både bogholder og klient sende krav til advokatinkasso.

Send et inkassovarsel til skyldner
Inden et krav bliver sendt til inkasso, skal skyldner modtage et inkassovarsel. Du kan se et eksempel på en inkassovarsel her og læse mere om inkassoprocessen i denne artikel om inkasso.

Del nyhed:

Flere nyheder

Succesfuldt momskursus

I dag deltog 50 regnskabsfolk i et momskursus arrangeret af Cereda. Underviseren, Momsdirektør Søren Engers Pedersen fra Baker Tilly, gav en opdatering om ny lovgivning,

Read More