Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Sammenlægning af Cereda og FDBR

Pressemeddelelse

23.06.2021

Foreningen Danske Bogholdere & Regnskabskonsulenter (FDBR) bliver per 1. juli 2021 lagt sammen med Cereda. Det blev besluttet på et ekstraordinært Landsmøde hos FDBR 17. juni 2021. Cereda og FDBR har allerede et godt samarbejde om en række mærkesager og deler målet om at skabe en stærk brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi, der favner alle fagområder. FDBR’s 84 medlemmer inviteres til at blive medlem af Cereda.

”Vi er glade for FDBR’s beslutning og ser frem til at byde foreningens medlemmer velkommen i Cereda. Med sammenlægningen får vi flere gode kræfter i organisationen, flere gode kolleger at netværke med og mulighed for at tilbyde endnu bedre medlemsfordele”, siger Cereda’s bestyrelsesformand, Peter Skjerning.

Større mulighed for at sætte den politiske dagsorden
Med SMVdanmark som sparringspartner samarbejder Cereda og FDBR allerede om erhvervspolitiske mærkesager, såsom en tilbagerulning af revisionspligten og en certificeringsordning, der skal være med til at sikre en høj kvalitet indenfor regnskabsbranchen. Med i dette samarbejde er også Foreningen Danske Revisorer (FDR).

”Med sammenlægningen kan Cereda og FDBR bedre forene kræfterne og skabe en stærk platform til at opnå politiske resultater”, udtaler bestyrelsesformanden for FDBR, Bo Nielsen. Af andre fordele ved sammenlægningen fremhæver han, at FDBR’s medlemmer vil få endnu bedre mulighed for at netværke og styrke deres kompetencer på kurser i hele landet. Samtidig er Cereda’s sekretariat med til at gøre det administrative arbejde mere professionelt.

 

Cereda er en brancheorganisation med mere end 250 medlemmer. Dens mission er at favne regnskab og økonomi bredt til gavn for sine medlemmer – ved at være der. Det sker ved at tilbyde faglige kurser, sparring, rabataftaler og andre gode medlemsfordele. Organisationen blev etableret i 2004. www.cereda.dk

FDBR er en netværksorganisation for bogholdere, regnskabs- og lønkonsulenter, controllere og andre medarbejdere i regnskabs- og økonomifunktioner. Foreningen blev etableret i 2015 og har 84 medlemmer. www.FDBR.dk

 

For mere information

Peter Skjerning, Bestyrelsesformand
Mobil: +45 2220 2988
E-mail: formand@cereda.dk