Menu Luk

Logo og design guides

Banner-homepage-400x1200-px-24-okt-2018
Cereda > Mediecenter > Logo og design guides

Cereda’s logo

Her kan du downloade vores logo i forskellige versioner, afhængigt af hvad du skal bruge det til. Hvornår det enkelte logo skal bruges, er beskrevet nedenfor ud for hvert logo.

Logoet må ikke ændres

Logoet symboliserer vores identitet og brand og skal gengives, som det fremstår i filerne. Du må gerne forstørre eller reducere det, men proportionerne skal overholdes. Det må således ikke forvrænges, strækkes eller på anden måde ændres.

Husk et beskyttende felt omkring logoet

Logoet skal have et beskyttende felt omkring sig, så det fremstår klart og tydeligt. Det skal skille sig ud. Som udgangspunkt skal der derfor minimum være 6 mm fri plads hele vejen rundt, men afstanden afhænger af størrelsen af logoet. Jo større logo, jo større skal det beskyttende felt være.

Hvornår de forskellige filformater skal bruges

Du skal altid bruge eps-filer til tryksager, mens png og jpg kan bruges i dokumenter og på online medier. Png er dog den bedste til online medier.

Alle logoer er i farvekoden CMYK.

Cereda’s logoer

Download: eps, jpg, png

Vores primære logo

Findes i transparens i png og eps samt med hvid baggrund i jpg.

Logoet findes med Cereda i hvid tekst til brug på reklameartikler.

Download: eps, jpg

Logo med hvid kant

Loget skal bruges på farvede baggrunde. Den grå kant er ikke en del af logoet. Det er udelukkende indsat for at fremhæve det hvide felt.

Download: eps, jpg, png

Logo med tekst – for medlemmer

Udover de andre to logoer, kan du som medlem af Cereda bruge dette logo i din markedsføring. Men kun hvis du opfylder betingelserne – se højre kolonne.

Hvis du har spørgsmål til brugen af Cereda’s logo, kan vores sekretariat hjælpe.

Medlemmer der kan bruge Cereda’s logo 

Aktive medlemmer og virksomheds-medlemmer, hvor minimum 50% af virksomheden ejes af aktive medlemmer af Cereda, har lov til at bruge logoet for at signalere medlemskabet.