Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Nyt fra Cereda

Cereda og Leaf i strategisk samarbejde

Cereda har indgået et strategisk vigtigt samarbejde med Leaf forsikring om varetagelse af opgaven som forsikringsmægler for alle Ceredas medlemsvirksomheder. Leafs nytænkende digitale forsikringsservice til virksomheder er en væsentlig årsag til valget af Leaf som ny forsikringsmægler, men der er flere fordele.

”Aftalen med Leaf indebærer, at vi får en forsikringsmægler, der tager et aktivt ejerskab af vores forsikringer. Og det er vigtigt for os at have en mægler, der engagerer sig og tager udgangspunkt i det enkelte medlems behov. Vi har stor tiltro til, at samarbejdet vil løfte vores forsikringsservice og at medlemmerne får en meget mere agil tilgang til de forsikringer, der udbydes via Cereda, men også forsikringer der kan tegnes gennem Leaf. Vores medlemmer har også mulighed for at blive ”Leaf Partner” og hjælpe deres egne kunder til at være bedre forsikret”, fortæller Peter Skjerning – bestyrelsesformand i Cereda.

Samtidig er det en klar fordel for Cereda at kunne overdrage al administration omkring håndtering af forsikringer til Leaf, da det frigør ressourcer til andre aktiviteter for organisationens medlemmer.

Leaf glæder sig også til samarbejdet. ”Vores platform og digitale koncept gør det muligt for os at levere en komplet mæglerløsning og individuel rådgivning til alle medlemmer – på alle deres forsikringer. Vi er overbeviste om, at vi kan gøre en betydelig forskel for Cereda, alle medlemmerne og endda medlemmernes kunder”, udtaler Alfred Nygård, der er medejer af Leaf.

For mere info om samarbejdet og fordelene for begge parter – læs vores pressemeddelelse.

På billedet: Mads Gjerrild (tv) og Alfred Hjelmsted Nygård (th) – begge medejere af Leaf. I midten ses Peter Skjerning, Bestyrelsesformand i Cereda.

Del nyhed:

Flere nyheder

Partneraftale med Walor

Vi er glade for at kunne introducere Walor som ny partner – en dansk udbyder af whistleblowing-software, der tilbyder whistleblower-løsninger til en bred vifte af

Read More

NAF-konference 2024 i København

Over 80 deltagere fra nordiske regnskabsvirksomheder deltog på den årlige NAF-konference 11. -12. marts, som Cereda var vært for på vegne af Nordic Accontant Federation (NAF).

Read More