Søg
Close this search box.

Vores kurs er udvikling og viden

Ved indmeldelse i Cereda accepterer alle medlemmer at følge vores etiske regler

Vores mission og værdier

Cereda’s forretningsstrategi hedder “Udvikling & Viden” og vores mission er at skabe værdi for vores medlemmer ved at levere stærke medlemsfordele, der styrker deres forretning.


Kerneværdier

Fire kerneværdier guider den måde, hvorpå vi tænker og handler – både som individer og som organisation.

  • Vi skaber værdi

    I Cereda arbejder vi passioneret for at gøre vores medlemmer mere konkurrencedygtige. Det gør vi blandt andet ved at lytte aktivt og stræbe efter at opfylde deres behov. For alle vores interessenter er vi en værdifuld og handlekraftig samarbejdspartner

  • Vi er med til at sætte dagsordenen

    Vi arbejder dedikeret for at højne kvalitetsniveauet i branchen og skabe forståelse og agtelse for faget. Samtidig tager vi initiativ til at tiltrække unge til faget.

  • Vi handler med integritet

    Handling skal følge ord og vi kommunikerer åbent og ærligt – også når det gør ondt. Vi agerer i god tro og er redelige i alt, hvad vi gør. Der bliver stillet krav til vores medlemmer og partneres etiske adfærd, og vi følger så vidt muligt op på dem.

  • Vi er nytænkende

    Vi har en nysgerrig og innovativ tilgang til ting. Det indebærer at udfordre det eksisterende, hvis det kan skabe værdi, samt opmuntre til konstruktiv debat og nye idéer. Vi fokuserer på at finde effektive løsninger og implementere dem.