Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for erhvervsvirksomheders køb på Cereda’s webside www.cereda.dk og medlemsportal www.medlem.cereda.dk (kræver login). Cereda sælger ikke til private kunder.

Betingelserne i denne aftale skal ikke fortolkes som begrænsende for de lovbestemte rettigheder. Den fastlægger parternes vigtigste rettigheder og forpligtelser for handel.

1. Parter

Sælger er Cereda og køber er den virksomhed, der foretager bestillingen.

Cereda
Valby Langgade 39A, 1 th

2500 Valby
CVR nr.: 30870077
Tlf: +45 7066 6800
E-mail: sekretariat@cereda.dk


2. Priser og betaling

Alle priser på Cereda er i danske kroner ekskl. moms (25%). Betaling kan ske via Visa og Masterkort og trækkes, når tilmeldingen er sket. Det er kun muligt at betale via bankoverførsel efter aftale.

Medlemskab
Kontingentprisen for medlemskab af Cereda kan ændres, hvis Cereda’s medlemmer beslutter dette på et Landsmøde. Prisen for forsikringer og andre ydelser knyttet til medlemskabet kan også ændres. Det kan fx ske på grund af prisændringer på et produkt leveret af en samarbejdspartner.

Arrangementer (kurser eller events)
Cereda tager forbehold for ændringer af tid, sted, pris og eventuelle taste- og trykfejl. Vi forbeholder os også ret til at annullere et arrangement i tilfælde af forkert prissætning. I alle tilfælde, vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

3. Køb og regler for medlemskab

Der kan ansøges om medlemskab af Cereda ved udfyldelse af indmeldelsesformularen på www.cereda.dk. Betaling for behandling af optagelsen refunderes ikke – uanset de bliver optaget eller ej.

Regler for krav til medlemskab, udmeldelse og andre forhold relateret til medlemskab af Cereda er beskrevet i vores vedtægter.

4. Bekræftelse og materiale

Når vi har modtaget din bestilling til et arrangement, modtager du kort tid efter en bekræftelse via e-mail. Medlemmer af Cereda vil også modtage en bekræftelse via deres medlemsprofil. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, beder vi dig kontakte os på kursus@cereda.dk eller telefon 7066 6800.

Sker tilmelding til et arrangement hos en ekstern samarbejdspartner, vil du modtage en bekræftelse fra partneren. Du skal kontakte partneren ved manglende bekræftelse på tilmelding.

Afhængigt af det arrangement, du har tilmeldt dig, vil undervisningsmateriale blive tilsendt via e-mail. Efter hvert arrangement vil du modtage et evalueringsskema, som vi håber, at du vil bruge tid på at udfylde, så vi løbende kan forbedre os.

5. Aflysning og flytning

Hvis der ikke er tilstrækkeligt mange tilmeldinger til et arrangement ved tilmeldingsfristens udløb, forbeholder vi os ret til at aflyse arrangementet. Andre forhold kan også gøre det nødvendigt at aflyse eller flytte et arrangement til en anden dato. Du vil altid få direkte besked så hurtigt som muligt.

6. Afbestilling

Afmelding af et arrangement skal ske til kursus@cereda.dk. I emnefeltet til e-mailen skal der stå “Afbestilling af arrangement” og i selve e-mailen skal du oplyse medlemsnummer og navnet på den, der skal frameldes. Ikke-medlemmer af Cereda skal oplyse navn og fakturanummer. Regler for refundering er beskrevet i afsnit 8.

7. Ansvar

Cereda er ikke ansvarlig for arrangementer afholdt af en ekstern samarbejdspartner.

8. Refundering

Ved afbestilling af et arrangement inden den angivne tilmeldingsfrist udløber, vil et eventuelt gebyr blive refunderet. Cereda forholder sig dog ret til at fratrække omkostninger til administration og øvrige omkostninger, som vi har pådraget os.

Sker afmeldingen efter tilmeldingsfristens udløb, vil det opkrævede gebyr ikke blive refunderet.

Opsigelse af medlemskab af Cereda refunderes ikke, hverken helt eller delvist. Læs nærmere i vedtægterne.

9. Databehandling

De personlige informationer kunden eller medlemmet videregiver til Cereda vil udelukkende blive brugt til at opfylde Cereda’s forpligtigelser og sikre den bedste service. Læs mere om, hvordan vi behandler og bruger data i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, ønsker at klage eller har kommentarer til Cereda, er du velkommen til at kontakte os på sekretariat@cereda.dkkursus@cereda.dk eller telefon 7066 6800.

Klager skal hurtigst muligt meddeles, så vi kan tage hånd om sagen.

Handelsbetingelser er senest opdateret: 1. november 2022