Søg
Close this search box.

Vores kurs er udvikling og viden

Netværk og viden indenfor regnskab og økonomi

Cereda’s mission er at skabe værdi for vores medlemmer ved at levere stærke medlemsfordele, der styrker deres forretning.

For selvstændig regnskabsvirksomheder

Vi er omkring 450 medlemmer fordelt over hele landet, som tæller bogholdere, controllere, revisorer, konsulenter og ledere. Med andre ord dækker vi hele procesforløbet fra dagligt bogholderi til det endelige regnskab afleveres til offentlige myndigheder.

Cereda-medlemskab skal stå for kvalitet

Et af vores primære mål er at være garanter for kvalitet og kompetenceudvikling. Vores medlemmer skal løbende efteruddanne sig og være certificeret eller godkendt indenfor deres fagområder.

Herudover forpligter medlemmerne sig til at efterleve vores etiske retningslinjer. Det sikrer ikke alene et godt omdømme for branchen, men også at vores medlemmers kunder kan føle sig trygge.

Vi er med til at sætte dagordenen

Vi har konstant fingeren på pulsen, så vi i samarbejde med medlemmer og samarbejdspartnere kan være på forkant med udviklingen og være med til at sætte dagsordenen indenfor branchen.

Det gør vi ved at sidde med, hvor beslutningerne træffes – bl.a. når det gælder hvidvask og terrorfinansiering, den nye bogføringslov og bæredygtighedsrapportering i Norden.

Vores historie

Vi blev stiftet i 2004 under navnet FFB Foreningen Freelance Bogholdere. Det skete på baggrund af en outsourcing-bølge, hvor mange bogholdere etablerede sig som selvstændige og stod uden det netværk, de fik ved ansættelse i en virksomhed. FFB gav dem mulighed for at udbygge deres netværk, sparre med andre og videreudvikle deres faglige kompetencer. Foreningen startede i det nordjyske og var landsdækkende i 2006.

1. november 2018 skiftede FFB navn til Cereda, som et led i at brande os som en brancheorganisation, der favner regnskab og økonomi bredt til gavn for sine medlemmer. De dækker i dag mange fagområder.