Søg
Close this search box.
Primær Cereda-logo

Din brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi

Selvstændig indenfor regnskabsbranchen?

Cereda er for dig, der gerne vil være en del af et stærkt netværk indenfor regnskab og økonomi sammen med omkring 550 regnskabskonsulenter, bogholdere, controllere, revisorer og andre fagfolk indenfor branchen. 

Få gavn af vores stærke medlemsfordele
Du vil få adgang til en lang række fordele, der kan være med til at styrke din forretning. Og dit kontingent vil hurtigt tjene sig selv ind.

Drivkraften i alle vores aktiviteter og tiltag er at varetage vores medlemmers interesser, styrke deres forretning samt profilere og fremtidssikre branchen.

Seneste nyt fra Cereda

Cereda og Leaf i strategisk samarbejde

Cereda har indgået et strategisk vigtigt samarbejde med Leaf forsikring om varetagelse af opgaven som forsikringsmægler for alle Ceredas medlemsvirksomheder. Leafs nytænkende digitale forsikringsservice til virksomheder er en væsentlig årsag til valget af Leaf som ny forsikringsmægler, men der er

Læs mere

Partneraftale med Walor

Vi er glade for at kunne introducere Walor som ny partner – en dansk udbyder af whistleblowing-software, der tilbyder whistleblower-løsninger til en bred vifte af virksomheder i Skandinavien. Deres digitale platform giver mulighed for at implementere en selvstændig ordning hos

Læs mere

NAF-konference 2024 i København

Over 80 deltagere fra nordiske regnskabsvirksomheder deltog på den årlige NAF-konference 11. -12. marts, som Cereda var vært for på vegne af Nordic Accontant Federation (NAF).

Læs mere

Mangler du hjælp til dine økonomi- og regnskabsopgaver

Søg efter en fagspecialist blandt Cereda’s medlemmer, der alle har 

  • En professionel ansvarsrådgiverforsikring

  • En professionel cyberforsikring

  • Et stærkt netværk at trække på

  • Mindst 15 timers efteruddannelse om året

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om Cereda

Vores sekretariat sidder klar til at hjælpe