Menu Luk

Uniconta indgår samarbejde med FFB

Nedenstående nyhed kan ses på Uniconta’s hjemmeside.

Uniconta indgår samarbejde med mere end 375 freelance bogholdere

New Online Systems, der er udviklings- og salgsselskabet bag Uniconta, har lavet en samarbejdsaftale med FFB, der er Foreningen af Freelance Bogholdere.

Nyheden blev annonceret på de to Uniconta Partnermøder, som blev afholdt i Aarhus og Roskilde.

Aftalen giver New Online Systems mulighed for at tilbyde Uniconta til mere 375 freelance bogholdere, hvilket vækker glæde hos Jørn Rejndrup, der er salgs- og supportdirektør hos New Online Systems og ansvarlig for samarbejdet med revisorer og freelance bogholdere:

”Aftalen med FFB er et gennembrud for Uniconta”, udtaler Jørn Rejndrup og fortsætter: ”Vi har fra start satset på dialog og samarbejde med virksomheder og selvstændige, der udfører økonomiopgaver for andre virksomheder samt sig selv. Deres viden og kompetence er uvurderlig for et cloudbaseret økonomisystem, som Uniconta”.

FFB samler medlemmerne omkring faglighed og netværk. FFB kræver af deres medlemmer, at de har et fagligt niveau, som FFB kan stå inde for, og derudover at de har en professionel ansvarsforsikring, som kan sikre medlemmernes kunder.

FFB tilbyder deres medlemmer nogle goder, i form af samarbejdsaftaler som er indgået, som eksemplet her med New Online Systems.

”FFB stiller krav til medlemmerne, og medlemmerne stiller krav til, at FFB arbejder på at skabe de bedste samarbejdsaftaler med de førende løsninger i markedet,” udtaler Bitten Hartmann, der er formand for hovedbestyrelsen i FFB.

”Vores medlemmer har i stigende grad mærket kundernes efterspørgsel efter Uniconta som system til løsning af deres økonomiopgaver. Dette behov dækker vi nu sammen med New Online Systems, så vi som forening bliver i stand til at levere de løsninger og løse de opgaver, som kunderne efterspørger”, afslutter Bitten Hartmann.