Menu Luk

Foreningen Freelance Bogholdere skifter navn til Cereda

Pressemeddelelse

1. november 2018

 

FFB Foreningen Freelance Bogholdere skifter fra 1. november 2018 navn til Cereda. Det sker som et led i brancheorganisationens nye mission om at favne regnskab og økonomi mere bredt. Sammen med navneskiftet får Cereda et nyt logo og et nyt grafisk design.


Det nye navn, logo og grafiske design støtter Cereda’s nye strategi, der hedder ”One Team”. Den har til formål at styrke Cereda som en stærk brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi. Allerede i dag er controllere, revisorer, konsulenter, økonomichefer og andre regnskabsfolk at finde blandt medlemmerne. Dette er en anden årsag til at skifte navn. FFB har udviklet sig til at omfatte andre end freelance bogholdere, siden den blev stiftet i 2004.

Idéen bag det nye navn

Cereda eksisterer for at gøre sine medlemmer mere konkurrencedygtige, men også for at profilere og sætte fokus på udviklingen indenfor regnskabsbranchen. Det vil den blandt andet gøre ved at udbygge sin position som en naturlig samarbejdspartner, der kan gøre en forskel, og være en kilde for information, råd og vejledning. Navnet Cereda er opstået fra denne idé om at være i centrum for regnskab i Danmark.

”Vi skal i højere grad være med til at sætte dagsordenen, tiltrække unge til faget og sikre en høj kvalitet indenfor branchen”, siger bestyrelsesformand for Cereda, Bitten Hartmann. ”Og vi går selv forrest ved at ville stille krav til vores medlemmer om certificeringer og efteruddannelse. Kunder skal kunne føle sig trygge.”

Cereda står bag Danmarks første regnskabsmesse

Som et led i at profilere branchen har Cereda taget initiativ til at stable Danmarks første regnskabsmesse på benene. Messen har til formål at skabe et personligt mødested og inspirationsforum for alle regnskabsfolk og den finder sted i Brøndby Hallen 7. og 8. november 2018. ”Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op til messen og vise vores nye visuelle identitet som Cereda”, fortæller Bitten Hartmann.

 


 

Cereda er en brancheorganisation med mere end 450 medlemmer. Dens mission er at favne regnskab og økonomi bredt til gavn for sine medlemmer – ved at være der. Det sker ved at tilbyde faglige kurser, sparring, rabataftaler og andre gode medlemsfordele. www.cereda.dk

 

For mere information

Peter Skjerning, Bestyrelsesformand
Mobil: +45 2220 2988
E-mail: formand@cereda.dk