Menu Luk

Portræt af vores bestyrelsesmedlemmer

I en portrætserie kommer vi bagom Cereda’s seks bestyrelsesmedlemmer. Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan vil de arbejde for at udvikle Cereda?

Mød Mette Quottrup

Det første portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Mette. Hun har tidligere været professionel redskabsgymnast, politibetjent og har i dag MQ Revision. Og så er hun typen, der aldrig gør tingene halvt.

Lær Mette bedre at kende

Mød Monica Høvil Johansen

Det andet portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Monica. Én af hendes kæpheste er at sikre høje standarder for Cereda’s medlemmer. Hun har virksomheden PROadministration, der primært arbejder med ejendomsadministration.

Lær Monica bedre at kende

Mød Jan Treu

Det tredje portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Jan. Han er direktør og partner i regnskabs- og rådgivningsvirksomheden Avernus og holder et ekstra vågent øje med de omfattende digitale forandringer i regnskabsbranchen.

Lær Jan bedre at kende

Mød Jesper Nørly

Det fjerde portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Jesper. Han ejer virksomheden BrighterDay, er en ørn til IT og kan snakke med sit køleskab, mens gryderne svinges.

Lær Jesper bedre at kende

Mød Peter Skjerning

Peter Skjerning er formand for Cereda og har sit eget firma Bogholdergruppen. Læs om, hvordan han er landet i formandsstolen og hvad han ser som Cereda’s vigtigste indsatsområder?

Lær Peter bedre at kende