Menu Luk

Portræt af vores bestyrelsesmedlemmer

I en portrætserie kommer vi bagom Cereda’s bestyrelsesmedlemmer. Hvem er de? Hvad driver dem? Og hvordan vil de arbejde for at udvikle Cereda?

Mød Mette Quottrup

Det første portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Mette. Hun har tidligere været professionel redskabsgymnast, politibetjent og har i dag MQ Revision. Og så er hun typen, der aldrig gør tingene halvt.

Lær Mette bedre at kende

Mød Monica Høvil Johansen

Det andet portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Monica. Én af hendes kæpheste er at sikre høje standarder for Cereda’s medlemmer. Hun har virksomheden PROadministration, der primært arbejder med ejendomsadministration.

Lær Monica bedre at kende

Portræt af bestyrelsesmedlem, Jan Treu

Mød Jan Treu

Det tredje portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Jan. Han er direktør og partner i regnskabs- og rådgivningsvirksomheden Avernus og holder et ekstra vågent øje med de omfattende digitale forandringer i regnskabsbranchen.

Lær Jan bedre at kende

Portræt af bestyrelsesmedlem, Jesper Nørly

Mød Jesper Nørly

Det fjerde portræt i en præsentation af Cereda’s bestyrelsesmedlemmer er Jesper. Han ejer virksomheden BrighterDay, er en ørn til IT og kan snakke med sit køleskab, mens gryderne svinges.

Lær Jesper bedre at kende

Portræt af bestyrelsesformand, Peter Skjerning

Mød Peter Skjerning

Peter Skjerning er formand for Cereda og har sit eget firma Bogholdergruppen. Læs om, hvordan han er landet i formandsstolen og hvad han ser som Cereda’s vigtigste indsatsområder?

Lær Peter bedre at kende

Cereda bestyrelsesmedlem Lennart Svenstrup

Mød Lennart Svenstrup

Lennart er en af grundlæggerne af det digitale regnskabsbureau Retio by Zignifikant, der adskiller sig ved at være en digital frontløber. Den digitale og nytænkende side tager Lennart Svenstrup med sig ind i Cereda’s bestyrelsesarbejde.

Lær Lennart bedre at kende

Mød Bo Hasforth

Bo Hasforth, indehaver af Hasforth Finans, har siden september været suppleant for bestyrelsen i Cereda. Han deltager i bestyrelsesarbejdet på lige fod med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og har fået ansvaret for at følge op på nye medlemmer.

Lær Bo bedre at kende