Menu Luk

Pressemeddelelse fra edilion om samarbejdsaftale

Det danske fintech startup edilion, som har IT milliardæren Morten Ebbesen fra Siteimprove som hovedaktionær, har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med FFB – Foreningen Freelance Bogholdere.

Samarbejdsaftalen med FFB’s 385 medlemmer, som til dagligt betjener 6.000-7.000 danske virksomheder er et stort gennembrud for edilion ifølge Peter Andersen, som er Markedschef i edilion og ansvarlig for samarbejdsaftaler med revisorer og bogholdere.

”Det er vigtigt for os at være i dialog og samarbejde med eksperterne inden for branchen, hvis viden og kompetencer er værdifulde for udviklingen af vores produkter og services”. For Peter er samarbejdet en fremtidsinvestering, som vil gavne begge parter på kort og lang sigt.

“Vi ønsker i høj grad at være medspiller i den rejse og transition som mange traditionelle bogholdere står overfor og hjælpe dem ind i en ny bogholder teknologisk æra, hvor automatiseringen af manuelle arbejdsgange skal være med til at frigøre ressourcer til at skabe værdi og forbedre konkurrenceevnen for både FFB medlemmer og deres kunder.”

FFB har for længst fået øjnene op for de nye muligheder der findes i de digitale løsninger og som har fremmet de manuelle arbejdsgange den traditionelle bogholder arbejdede i. FFB har et stort ansvar for at sikre vores medlemmer de bedste og førende løsninger.

”FFB stiller krav til medlemmerne, og medlemmerne stiller krav til, at FFB arbejder på at skabe de bedste samarbejdsaftaler med de førende løsninger i markedet. Med det strategiske samarbejde med edilion, får vi hermed adgang til at få udviklet de helt rigtige værktøjer, som løser de behov som medlemmernes kunder efterspørger.” Udtaler Bitten Hartmann, der er formand for hovedbestyrelsen i FFB.

Med bevæggrund i dette har FFB valgt at indgå et strategisk samarbejde med edilion.

edilion blev i 2016 omtalt som ’Best of Breed’ af bl.a. e-conomics A-team.

Se endvidere:

https://edilion.com/385-bogholdere-disrupter-branchen/

https://edilion.com/revisor-claus-deloitte/

http://edilion.com/case-lele/

https://edilion.com/case-valju-aps-ser-nye-muligheder/

For yderligere information, kan Peter Andersen kontaktes på tlf. 2912 2222 eller mail pan@edilion.com